Vädret

Detta blir en blogg om mina tankar, lite om hur jag uppfattar saker och vad jag tror! Så det är inget jag har något belägg för eller något jag lärt mig eller läst någonstans. 

Men att vi har ett skumt väder tror jag det är mer än jag som uppfattat och reagerat på. 

Detta väder vi har nu är fullt med energier - inte bara positiva energier. Jag uppfattar det lite då och då som moder jord är lite smått aggressiv och därför inte riktigt kan bestämma vilket väder och vilket klimat som ska serveras. Det känns som hon är missnöjd med hela situationen, vilket gör att det blir alla konstiga väderslag varje vecka. 

Senast i lördag så haglade det här... jag vet att det kan hagla året runt - men det är inte vanligt att det haglar i slutet av maj månad. Men så ofta som det haglat detta året har jag nog aldrig varit med om.

Men oavsett vad jag har upplevt och inte med hagel så påverkar alla typer av väder energifälten. Det gör att när klimatet flippar som det gör nu så påverkas allt levande ganska kraftfullt, dock inte alltid så positivt. Men det är inget vi kan förändra eller göra något åt, det är ju dem där uppe som påverkar det. Ja om man bortser att vi påverkat det genom att förstöra jorden m massa utsläpp och skövlat regnskogar mm... 

Alla som är känsliga för väderomslag, vilket de flesta djur är - men även en del människor påverkas enormt av detta. Det brukar innebära mer värk för dem som har det, huvudvärk för dem som har det och ont i leder el känningar i lederna för dem som upplever det så. 

Men djuren brukar reagera mer med sitt humör, är mer oroliga och har svårt att komma till ro. De vet inte riktigt var de ska bo (syftar på vädret i hela världen samt året runt) då det inte är rätt klimat någonstans för dem - de vet inte när de ska flytta för klimatet ändras inte så som det gjort tidigare... 

Tittar man på växtriket så växer det inte som det ska - eller så växer det fel årstid - eftersom det fortfarande kan vara riktigt kallt om nätterna så kan man inte sätta ut allt man brukar kunna ha ute i maj månad.. Jag vet att det är första juni idag - men jag vet inte hur vädret blir i juni - men jag vet hur det var i maj *s* :)

Så alla dessa skumma energier som vädret utger gör att vi människor mår skumt - inte alltid vi kan peka på varför vi inte mår riktigt bra - men vi kan inte heller säga varför vi mår dåligt. Vårt humör påverkar ganska kraftigt då det svänger enormt mycket med energierna - skapar ofta en irritation som man kan ha svårt att tygla. 

Jag har märkt att det även påverkar energierna vi har här hemma från andra sidan - det är precis som de är förvirrade... låter kanske konstigt, men jag kan få känslan att de är förvirrade, o vet inte riktigt vad och hur de ska göra. Dem jag har kontakt med undrar vad som händer, varför här är så mycket förändringar i energifältet... Några utav dem har upplevt det tidigare - men det var många många år sen... 

Så ni som känner av alla energier kan väl berätta om era uppleveler! Hade varit lite kul att få höra/veta om och hur ni upplever allt. Likaså om ni har kontakter med andra sidan el med djuren - vad får ni fram där????

Ljus och Kärlek Till Er Alla <3

1 Jun 2015