Varför spår man sig?

Varför spår man sig - den frågan får jag ganska ofta. 

Är det inte bara hokus pokus? Hur vet man att den man väljer är seriös? Var kommer informationen ifrån? Kan alla spå alla? Kan alla spå?

                                                           fortuneteller1.jpg

Många som väljer att spå sig har hamnat i ett vägskäl i livet då de behöver vägledning, behöver få råd om ekonomin, kärleken eller jobbet - är man på rätt väg eller ska man vända om. 

Om det är buffel & båg är ju upp till varochen vad man väljer att tro. Jag anser att ett seriöst medium ska kunna ge information som bara en själv vet på ett eller annat sätt, kan vara något som har hänt, kan vara en tanke eller en känsla eller dröm, men bara du själv ska veta om den. 

Alla medium får sin information på olika sätt - men på ett eller annat sätt så är det din guide som ser till att man får informationen. Vanliga hjälpmedel är tarot kort, pendel, kristallkula, kaffesump, vanlig kort eller händer, sen finns de dem som kanaliserar - de får direktkonatakt med guiden eller någon på andra sidan som förmedlar informationen. Många gånger kan man använda sig utav flera hjälpmedel på olika sätt. 

Jag tror inte att alla kan spå alla eller rättare sagt inte alltid, det händer att man inte får något till sig alls - det händer att allt bara blir svart - och det innebär inte att man ska dö inom kort - utan att energierna inte kommer igenom. Då kan man antingen välja ett annat medium eller avvakta till en annan dag - då går det kanske bättre. 

Alla kan träna upp sin intution - men det innebär inte att man kan se eller känna in andras energier. Men man kan ofta få en magkänsla om vad som är rätt el fel angående sig själv, och ibland även om nära vänner el familj. Sen ska man bara våga lita på den känslan... vilket inte är så lätt alltid. 

Om ett medium är seriöst eller inte, om man ska tro eller inte, om man ska spå sig eller inte - det är bara DU som kan avgöra det. Det är upp till var och en vad man ska tro, tycka och känna - det kan aldrig någon annan berätta för dig - inte ens ett medium. De kan bara ge informationen de får till sig - men det är upp till dig och avgöra om du tror på det eller inte. 

Man ska aldrig leva fullt ut efter vad någon annan säger - inte ens ett välkänt medium. Man bör bara ha det som vägledning, få bekräftelse på sin egen magkänsla eller få lite energi, för det delar alla medium ut på olika sätt. 

Ett medium fungerar många gånger som en andlig samtalsterapeut - därför utbildar jag mig nu till detta, så jag kommer att bli dimplmerad samtalsterapeut med andlig kontakt. 

Jag hoppas där blev några frågetecken som ändrades till utropstecken - men tveka inte för att fråga mig - jag svarar på allt jag kan. 

Vill ni ha en sittning så är det bara att kontakta mig http://www.dobelieve.se/kontakt
här inne kan ni läsa om vad jag erbjuder http://www.dobelieve.se/tjanster

Jag önskar alla ett Gott Slut och ett ännu bättre Gott Nytt År

Ljus & Kärlek Dobelieve // Katty

31 Dec 2012