Nyheter

Då har jag äntligen fått en flik till mina / våra NYHETER Förhoppningsvis blir det lite nyheter framöver.

2017-09-10

Då är det bokat och klart! 
Torsdagen den 21/9 2017 kl 19,00 startar en meditiationsgrupp här hemma. Där finns enstaka plats kvar så vid intresse skicka ett meddelande till mig på [javascript protected email address] eller skriv till mig på facebook Katarina Dobelieve. 
Där kommer vi meditera, prata om olika upplevelser, dra änglakort, prova olika hjälpmedel, prata/prova på healing, lära sig öppna och stänga sig samt renining av olika saker o på olika sätt. Varmt välkommna att höra av sig. 

2017-08-16

Nu har andevärlden "tjatat" på mig länge och väl att jag ska försöka mig på att starta upp en liten grupp där man mediterar och pratar om mediala upplevelser och lär sig hantera det. 

Jag kommer börja med en litan grupp i september är det tänkt (om jag får ihop folk). Så vid intresse är ni välkomna att höra av er till mig. Det gör ni lättast via mail [javascript protected email address] eller på min facebook sida Katarina Dobelieve. 

Måndagen den 9 februari 2015

Idag börjar jag med att dra ett änglakort lite då och då - detta skriver jag under fliken blandat. 

Söndagen den 22 juni 2014

Imorgon måndagen den 23/6 så kommer jag och Pauls Healing ge fri distanshealing kl 20,15 - 20,30. Katarina Dobelieve på facebook kommer att lägga ut en status imorgon (23/6) om detta - där kan ni gilla el skriva en kommentar så skickar vi healing till er. 

Ni sätter eller lägger bekvämt och slappnar av - efter sändningen så bör ni dricka vatten för rensa ut ev slagg produkter från er kropp. 

Tar tacksamt emot kommentarer i gästboken här :)

 

Fredagen den 13 juni 2014

Jag och min karl börjar samarbeta för att nå fram till ett snabbt och effektivt mål för ert välbefinnande. Det går ut på att vi kombinerar våra tjänster - han healar och jag ger antingen chakrabalansering eller ett vägledande samtal - ni väljer själv hur ni vill kombinera.

Våga Må Bra erbjuder naturligtvis enbart healing med mot all fysisk smärta, antingen en lindring eller att det försvinner helt - lite beroende på smärtans härkomst.

Ni hittar priserna på länken PRIS och övriga tjänster på länken TJÄNSTER