Bloggar

Här kommer jag att skriva lite om mitt liv, mina erfarenheter, hur jag jobbar, besvara eventuella frågor, och annat jag kommer på. Ni får hemskt gärna fråga mig om saker - kommentera det jag skriver eller be mig skriva om något speciellt. 

Vill ni försäkra er om att inte missa någon av mina bloggar eller annat jag gjort på hemsidan kan ni prenumerera på mitt nyhetsbrev. Det gör ni genom skriva i er mailadress i rutan under och därefter trycka på prenumerera! Kommer inte att bombadera er med andra mail då n.nu har mailadressen, skickar nyhetsbreven ganska sällan och oregelbundet - men brukar "ge" ett lite påskägg vid påsk, julklapp till jul. Så vill du inte missa någon förändring på min sida så börja prenumerera. 

Vill ni prenumerera på mitt oregelbunda nyhetstbrev - fyll i er mailadress i rutan nedan - skickas ut mycket oregelbundet

Kom gärna med förlag på vad ni vill läsa om i mina bloggar med!

Är ni intresserade av vägledning el bli spådda så gå in och läs mer på tjänster och priser.
Jag har sekretess - allt som vi pratar om stannar mellan dig och mig, vill du berätta är det upp till dig. Berättar inte heller om vi träffats/pratats vid, även det är något mellan oss. 

Har tyvärr inte lärt mig hur jag lägger in bloggen utan länk *s* - ni måste ju märka någonstans att där finns blonda hårstrå under mitt färgade hår *s* Därför blir det länkar ni klickar på för att läsa min blogg - den öppnas i ett nytt fönster! 

 

 

Vill du komma i kontakt med mig snabbt och lätt - fyll i kontaktformuläret nedan :) 
(vill ni ha svar så glöm inte att fylla i er mailadress)


(Lämna tom)
Facebook