Tjänster

Jag vägleder/spår på lite blandande sätt - men absolut det vanligaste sättet är kanalisering. Då får jag kontakt med din guide, skyddsängel som ger mig information som jag ska delge dig. 

Prissättningen kan du få genom att gå in på denna länk - Priser

JUST NU KAN JAG INTE TA EMOT NÅGON HEMMA PGA RENOVERING

* Jag har privata sittningar via telefon eller hemma hos mig och via mail.

* Kan även göra chakrabalansering, vilket innebär att jag ser till att era chakra kommer i balans. Är de i obalans kan man  må dåligt på olika sätt. 

* Healing - kan lindra både fysiskt och psykiskt dåligt mående 

* Kan göra andeutdrivning via telefon eller hemma hos dig (om du inte bor för långt ifrån) - dock ej tyngre besökare (syftar dock inte på deras vikt då). Är det väl förankrade kan det vara svårt att utföra det via telefon, det kan jag tyvärr inte svara på förrän jag fått kontakt heller. 

* Andekontakt - då kommuniserar jag med någon som gått över på andra sidan och vill lämna budskap el en hälsning till dig. De är dem på andra sidan som bestämmer om de vill kommunisera via mig eller inte - det är inget jag kan påverka, möjligtvis kalla på dem, men kan inte lova att just den person du vill ha kontakt med vill kommunicera via mig.

* Samtalsterapeut och Parterapeut - via telefon eller hos dig/er el mig - håller på att utbilda mig nu, och har därför ett reducerat pris, se mer på sidan priser

Håller på att utbilda mig till samtalsterapeut - när utbildningen är klar så kommer jag att erbjuda medial samtalsterapeut / parterapeut.

Då mina vägledningar ofta handlar om dig, vem du är, varför du mår som du gör, vad du behöver "jobba" med för känna full kärlek till livet återkom många och ville ha hjälp m detta - därför valde jag min utbildning. Jag har dock hjälpt människor sen 11-års ålder att hitta rätt väg i livet - dock utan utbildning. Den har jag mer tagit för jag själv ska lära mig att släppa och inte gå och fundera, men även för få lite tips och idéer om snabbaste vägen för DU ska må bra.

Har även hjälpt flera par att hitta tillbaka till varandra. Då det är lätt att hamna i obalans i en relation så man får svårt att kommunisera med varandra så kan det många gånger hjälpa att ha en tredje person som hjälper till att bryta mönstret och hittar en bra lösning. 

Man behöver inte ha haft en sittning hos mig för boka tid för samtalshjälp. Men oavsett skälet man kontaktar mig så använder jag mig utav guidernas hjälp - så det är via det mediala oavsett. 

Jag har sekretess - allt som vi pratar om stannar mellan dig och mig, vill du berätta är det upp till dig. Berättar inte heller om vi träffats/pratats vid, även det är något mellan oss. 

Där finns många som utger sig för att kunna spå, det är upp till dig att avgöra om du anser att jag kan eller inte. Jag har haft gåvan att hjälpa människor att hitta ljuset i tunneln när livet varit tungt med hjälp av min er deras guide och lever själv mitt liv med deras hjälp.

Jag vägleder på ett litet annorlunda sätt, informationen jag får är mycket baserad på hur du är, varför du är så och om där är några förändringar du bör göra. 

Jag är ingen läkare eller vetrinär vilket gör att jag kan inte ställa diagnoser - men ibland kan jag få information om att man bör byta läkare eller så... Jag ger inte heller någon information om dödsfall - men kan däremot kommunisera med dem som lämnat detta jordeliv.

Jag svarar på allmänna frågor om kärlek, jobb och ekonomi, till viss del djurkommunikation, andeutdrivning, drömtydning och chakrabalasering 

Hela upplägget från det ni är här tills dess vi utfört vägledningen står i bloggen - UPPLÄGG. Ni får även upplägget via mail när ni bokar en konsultation med mig. 

 Uppskattar respons i min gästbok efteråt *ler*    

 


(Lämna tom)
Kontaktkort med egen design av Vistaprint